2015-12-11 01:25:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ne sajnálja az időt a pihenésre

Napi horoszkóp december 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Uralkodó bolygója, a Mars, az érzelmekkel teli Mérleg jegyében áll. Új csodákat fedezhet fel a házastársában, és a szerelem szárnyakat ad önnek: képtelen kifogyni a jobbnál jobb ötletekből. Ma az egyedülálló Kosokra is örömteli nap vár.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Skorpió jegyében áll. Ha korábban türelmes tudott maradni, most a legjobb lehetőségeket adják a kezébe az égiek. Tetejébe semmit sem kell tennie értük: mások ajánlkoznak segítőnek. Ne éljen vissza ezzel a helyzettel!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr már a Skorpió jegyében áll. Megint az a különös érzés keríti hatalmába, hogy valaki állandóan ellenőrzi önt, figyeli minden mozdulatát, és minden hibáját észreveszi. Nem lehetséges, hogy idegileg kimerült, és pihennie kéne?

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Szaturnusz és a Nap közé ékelődött. Az ajándékozás mindig nagy örömmel tölti el, de lehet, hogy most a másik fél nem fogadja akkora lelkesedéssel az ajándékot, amekkorával ön adja. Ha erre felkészül, nem éri majd csalódás!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Naphoz közelít a Szaturnusz, a gondok bolygója. Amikor fáradt az ember mindig reménytelenebbnek látja a helyzetét. Ne sajnálja az időt a pihenésre, és ne utasítson vissza egy ígéretesnek látszó meghívást!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr már a Bak jegyében áll. Látszólag rendben mennek a dolgok, de már érezheti, hogy a felszín alatt ott bujkálnak a gondok. Mivel korai stádiumban felismeri ezt, van rá módja, hogy óvintézkedéseket tegyen.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz a Neptunuszhoz kapcsolódik, ami a bizonytalanság bolygója. A részletek most apró kellemetlenségeket rejtegetnek, melyeket nem tud elkerülni. Szerencsére a szerelemben ilyesmitől nem kell tartania...

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Pluto a Vénuszhoz kapcsolódik, ezért ellentétes hatások érhetik önt. A sejtelmes, néha egymásnak ellentmondó mondatok hallatán már önt is érdekelni kezdik a fejlemények... Érzelmileg valószínűleg kellemesen érintik a hamarosan bekövetkező események.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Lehetséges, hogy valami elkerülte a figyelmét, vagy olyasvalakire bízott egy döntést, akire nem kellett volna? Ha ön beosztott, ezért könnyen megütheti a bokáját. A bolygók arra is figyelmeztetik, hogy vigyázzon az egészségére, és erősítse az immunrendszerét!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Legyen nagyon óvatos a közlekedésben! Ne csak önmagára figyeljen jobban, hanem figyelmetlen embertársaira is!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Uránusz szemben áll a Marssal, rengeteg energiát kap így tőle, talán túl sokat is. Mosolygós kedvében van, akivel csak találkozik, szívesen beszélget vele. Érdemes lenne most vennie egy lottószelvényt.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz kedvezőtlen kapcsolatba került a Szaturnusszal. Sajnos fel kell készülnie egy újabb konfliktusra, mégpedig egy olyanra, amelyben nem születhet jó megoldás...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: